2017-11-01

Vi söker en eller två konsulter till vårt affärsområde Pedagogik och Utveckling med placering i Stockholm

 

Vikariat Psykolog/logoped/arbetsterapeut

Psykologpartners W&W AB är ett medarbetarägt företag med ca 90 konsulter på åtta kontor runt om i Sverige. Psykologpartners erbjuder konsulttjänster inom pedagogisk psykologi, klinisk psykologi, organisationspsykologi och digital psykologi. Vi söker nu en eller två konsulter till vårt affärsområde Pedagogik och Utveckling med placering i Stockholm

Om tjänsten:

I affärsområdet Pedagogik & Utveckling erbjuder vi tjänster baserade på Tillämpad beteendeanalys och Positivt beteendestöd (TBA/PBS). Våra insatser riktar sig bland annat till förskola/skola, habilitering, LSS-verksamheter, barn- och ungdomspsykiatri, socialpsykiatri och HVB-hem. Vi arbetar med individinriktade insatser, handledning, utbildning och implementering av TBA/PBS. I Stockholm finns också BanyanCenter som är Psykologpartners mottagning för små barn med autismspektrumdiagnos. BanyanCenter arbetar med tidiga intensiva beteendeinterventioner (Early intensive Behavior Intervention – eibi) för barn med autism.

Som konsult arbetar du självständigt och med stor frihet, samtidigt som det ställs krav på eget ansvar och struktur i arbetet. Du kommer att arbeta i nära samarbete med andra inom området och därför ställs krav på förmåga att fungera i en arbetsgrupp.

Kvalifikationer: Vi söker dig som är legitimerad psykolog, arbetsterapeut eller logoped med bred erfarenhet av pedagogisk psykologi. Önskvärt är att du har erfarenhet av att ha arbetat utifrån TBA/PBS. Meriterande är erfarenhet av arbete inom förskola/skola, habilitering, barn- och ungdomspsykiatri, HVB-verksamhet eller liknande..

Anställningsform:

Heltid. Vikariat ett år, med stor möjlighet till förlängning.

Tillträde: februari/mars 2018

Inkom med din ansökan via mejl senast 1/12 till annika.sefbom@psykologpartners.se

Kontaktperson: Annika Sefbom, affärsområdeschef 084509943

« Tillbaka till nyheter

Vill du veta mer?

Fyll i dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig.

Välj ett alternativ
Handledning
Utbildning
BanyanCenter
Övrigt

Läs mer om Psykologpartners affärsområden